Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

V současné době dochází k obrovskému rozmachu seznamování na internetu. Může za to fakt, že online seznamování patří mezi nejrychlejší a nejjednodušší způsob, jak si najít partnera pro život. Jenže s tímto trendem roste i počet firem, které těží z lidského neštěstí. Na jakou seznamku se tedy přihlásit, abyste nenaletěli? Na co si dát při jejím výběru velký pozor?

Mezinárodní vs. české seznamky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V první řadě je zapotřebí zvážit, na jakou seznamku se chcete registrovat. Zda na českou seznamku, kam se můžete kdykoliv dovolat nebo kam můžete poslat svůj email, nebo na seznamku se sídlem v zahraničí, u níž budete mít pravděpodobně velké problémy se s kýmkoli na čemkoli v českém jazyce domluvit. Ideální je registrovat se na takovou seznamku, u níž máte v kontaktech uvedenou kompletní adresu, informaci o tom, kdo za seznamkou stojí, společně s telefonními čísly a emaily. Právě takovou seznamkou je ELITE Date. Na emailu jsme vám k dispozici 365 dní v roce, na telefonu pak všechny pracovní dny. Váš problém se snažíme vyřešit v co nejkratším možném termínu.

Odstoupení od smlouvy, zrušení profilu, vymazání osobních dat z databáze

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obezřetní buďte zejména v otázce zrušení profilu a vymazání vašich osobních údajů z databáze. Některé seznamky to mají nastavené tak, že pokud nepošlete do zahraničí písemnou výpověď určitý počet dní před koncem platnosti svého placeného členství, automaticky vám prodlužují VIP členství na další období a od smlouvy pak odstoupit nelze. Jak je to na ELITE Date? Pokud jste si již našli partnera nebo máte jiný důvod ke zrušení profilu, stačí napsat jeden email a administrátorky váš profil z databáze odstraní. Druhou možností je, že si svůj profil zrušíte sami. Stačí kliknout na předpřipravené tlačítko a váš smluvní vztah s ELITE Date okamžitě končí. Chcete-li odejít, nebudeme vám v tom bránit!

Automatická obnova placeného členství, strhávání plateb bez vědomí majitele účtu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Před registrací si ověřte i to, zda nedochází k automatické obnově VIP členství. Smluvní podmínky čtěte pečlivě. U zahraničních seznamek v nich často stojí, že souhlasíte s permanentním placením za jejich služby a automaticky vám tak z účtu nebo karty strhávají peníze. Pokud dlužnou částku neuhradíte, vyhrožují vám předáním vaší pohledávky inkasní společnosti. Na ELITE Date nemusíte mít obavy z toho, že vám naúčtujeme další poplatek za prémiové členství, pokud si ho nebudete chtít prodloužit. Pokud na náš účet nepoukážete další platbu, automaticky se vaše prémiové členství deaktivuje a nastaví se na něm zpět základní omezené členství. Následně už je jen na vás, jak se svým profilem naložíte.

Skutečné profily vs. fiktivní profily, zprávy od robotů a placených asistentek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dalším velkým strašákem jsou na seznamkách fiktivní uživatelské profily. Některé seznamky uměle vytvářejí atraktivní uživatelské profily s cílem nalákat nové uživatele ke koupi VIP členství. Posílají vám prvotní zprávy od robotů nebo na vaše zprávy odpovídají placené asistentky namísto uživatelů, kteří se chtějí opravdu seznamovat. Na ELITE Date jsou všechny uživatelské profily vytvářené skutečnými lidmi. Komunikace na ELITE Date probíhá po uhrazení členského poplatku pouze mezi dotyčnými uživateli. Žádná další osoba do vaší komunikace nevstupuje, ani ji nijak nekoriguje.

Seznamujte se tam, kde vám řeknou vše na rovinu! Seznamujte se na ELITE Date!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další články

Načítám