Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Časy, kdy Jennifer Lopez (54) sbírala jedno hudební ocenění za druhým, už nejspíš pominuly, ale na jejím sexy těle se od počátku kariéry nic nezměnilo. Královna latinskoamerických rytmů je pořád neuvěřitelně žhavá.

V letošních nominacích na American Music Awards Lopez nefigurovala, ale pořadatelé jí svěřili roli moderátorky. Nestárnoucí zpěvačka tak na jevišti strávila mnohem více času než ocenění umělci a vystřídala několik sexy outfitů.

Jennifer Lopez je známá tím, že červený koberec vždy zpestří v odvážných modelech, které její tělíčko příliš nezakrývají. Ani tentokrát nezklamala a svou pověst naplnila ve světle modrých šatech, jež dokonale obepnuly její křivky. Nápaditý model rafinovaně odhalil zpěvaččinu kůži v oblasti dekoltu i na jejím legendárním zadečku, takže na ni byl příjemný pohled ze všech stran.

Z hudebních cen se letos radovali členové kapely One Direction, Taylor Swift (34) či Nicki Minaj (41), ale to Jennifer Lopez nemusí trápit. V roli moderátorky obstála na jedničku a ve své sbírce trofejí už má American Music Award ve třech provedeních.

Reklama

Další články

Načítám