Hlavní obsah
Článek

Je to pro ni asi nejodvážnější scéna její kariéry! Eliška Bučková (34) si zahrála malou roli v novém Vánočním Kameňáku a kvůli tomu, aby mohla nazpívat ústřední song k bijáku, souhlasila i s tím, že se před kamerou svlékne. Podívejte se, jak to dopadlo!

Eliška chtě nechtě musela sundat podprsenku. Ve filmu se totiž její postava zúčastní konkurzu na nové prostitutky už od jedničky proslaveného Veselého domu a spolu s ostatními dívkami musela proto být nahoře naostro. Jak je ale vidět, své fanoušky cudností spíš naštve, než naláká.

„Musím přiznat, že jsem se strašně moc styděla a nebyl to moc příjemný zážitek,“ prozradila někdejší vítězka soutěže krásy Eliška, které bylo z natáčení kvůli stydlivosti doslova fyzicky špatně. Jenže zatímco ostatní herečky musely přímo svá ňadra ukázat a k tomu ještě svléknout kalhotky, Bučková si vydupala výjimku.

„Byla to moje podmínka, měla jsem problém i s tím, že bych se vůbec měla odhalit, ale bylo mi slíbeno, že nepůjde vidět nic, co si nepřeju, aby bylo viděno, a samozřejmě jsem trvala na příplatku, v čemž mi bylo vyhověno,“ dodala ke své roli zpěvačky Moniky.

Ta se možná bude stydět podruhé, protože Walda Gang, se kterým natočila klip k ústřednímu songu filmu, ve Snídani s Novou uzavřel po vzoru slavné britské Lásky nebeské sázku, že pokud budou mít milión zhlédnutí, odehrají spolu písničku nahatí.

Reklama

Další články

Načítám