Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Už je nebavilo být bez koncertování, a tak obnovují spolupráci! Členové dnes již zaniklé kapely Nightwork, která prý skončila kvůli Vojtěchu Dykovi, se dali zase dohromady a budou znovu vystupovat. Víme podrobnosti!

„Kluci to zatím tají, chtějí s tím vyrukovat až v první polovině prosince, ale je to tak. Budou se jmenovat Horal, chybět nebude Jakub Prachař (40) nebo František Soukup (40) (Honza Maxián se na novém projektu nepodílí), vlastně téměř všichni z původní sestavy vyjma Vojty se toho zúčastní. Místo něj bude zpívat Jakub a nový člen Ezy Hýbl (36), se kterým spolupracují na pořadu Auťáci,“ řekl nám zdroj.

Parta vtipálků prý nechce jít vyloženě ve šlépějích Nightworku, připravuje své vlastní písně a očekává, že bude působit spíš po malých klubech, jenže vzhledem k očekávanému úspěchu asi vše bude jinak. „Fanoušci je mají strašně rádi, podle mě se to taky stane kultovní,“ dodal zdroj. Podle něj Horal už také natočil iústřední song k nové komedii Vojty Kotka Padesátka, v němž Jakub Prachař mimochodem i hraje.

Reklama

Další články

Načítám