Hlavní obsah
Článek

Čtrnáct krásek z Česka a Slovenska se už v úterý utká o titul Miss Junior 2015. Nyní tvrdě makají na týdenním soustředění v Monínci, kde si je berou do parády trenéři, výživoví poradci, choreograf, modelka Kateřina Votavová, která dívky učí chůzi po mole, a Kateřina Kristelová (44), která jim dává hodiny mediálního tréninku.

"Rozhodně to pro holky není dovolená. Vstávají v sedm hodin ráno, v osm už mají povinný běh a rozcvičku, následují přednášky, dnes měly například hrozně zajímavý výklad na téma bulimie a anorexie pedagoga Martina Kuneše z občanského sdružení Eduteam, mají denně tréninky na finálový večer, hodiny chůze. Do postele se dostanou úplně hotové kolem desáté," řekla Super.cz Kristelová, která je ambasadorkou soutěže.

Pro většinu holek je to první setkání s modelingem. "Byla jsem v soutěži Miss léto, kde jsem skočila třetí, ale přehlídku jsem nikdy nešla. Ráda bych ale jako modelka pracovala," prozradila sedmnáctiletá finalistka soutěže Nikola Uhlířová. "Já bych se zase ráda stala nejmenší modelkou na světě," dodala nejmenší z finalistek, 153 centimetrů vysoká Slovenka s příznačným jménem Dominika Kleinová.

"U nás není důležitá výška ani váha. Hledáme mladou juniorku s krásnou tváří a charismatem. Dívku, pro kterou je anorexie i bulimie cizí slovo, nemá piercing ani tetování, má charisma a není jen ramínko na šaty," dodala Kristelová, která finále soutěže bude také moderovat. "Přípravy jsou v plném proudu, všichni makáme na sto dvacet procent a doufáme, že Kazma nebo Jim Carrey zůstanou protentokrát doma. I když chápu, že trávit večer se mnou je pro někoho asi stále atraktivní," dodala se smíchem Kristelová.

Která dívka se vám líbí nejvíc?
Nikola Uhlířová
45,6 %
Kateřina Kučerová
3 %
Nicole Johanidesová
3,6 %
Veronika Rešková
3,1 %
Kristina Boratková
2 %
Barbora Melichárková
2 %
Tereza Vašutová
17 %
Dominika Kleinová
7,4 %
Michaela Müllerová
2,9 %
Kristýna Kuntová
1,4 %
Iveta Olivová
1,4 %
Pavlína Ryšková
2,1 %
Barbora Kopecká
1,8 %
Andrea Süttöová
6,7 %
Celkem hlasovalo 20314 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám