Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V našich zeměpisných šířkách je obvyklé, že ženy s rozměrnějším zadečkem dělají vše pro to, aby své pozadí fyzicky, či opticky co nejvíce zmenšily. Za velkou louží naopak obří půlky považují za přednost, nechávají si do pozadí chirurgicky vkládat silikonové implantáty a dělají vše pro to, aby svou chloubu zvýraznily. Typickou představitelkou zadkového fetiše je například rapperka Nicki Minaj, nebo její kolegyně Blac Chyna.

Bývalá striptérka, nyní video performerka, modelka a obchodnice vyrazila na otevření salonu v Beverly Hills v dost odvážném oblečku. Blac oblékla černý top, který jí odhaloval bříško, celému outfitu pak dominovaly rudé přiléhavé kalhoty s vysokým pasem z umělé kůže, či latexu. Tento kousek měla americká provokatérka tak upnutý na těle, že to zdálky působilo spíše jako body painting.

Profesionální celebrita, vlastním jménem Angela Renée White, byla na svůj odvážný zjev kupodivu hrdá a s nadšením se předváděla před přítomnými paparazzi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám