Hlavní obsah
Článek

Cvičení s vlastní váhou má v případě Julie Zugarové (37) hned jiný rozměr. Majitelka největšího silikonového poprsí českého šoubyznysu se díky závaží na svém hrudníku někdy pořádně nadře. Pravda je ale taková, že finalistka České Miss 2009 je v posilovně jako doma.

Julie totiž nespoléhá pouze na šikovné ručičky plastických chirurgů, ale sama svou postavu modeluje cvičením. „Chodím cvičit dvakrát až třikrát týdně pod dohledem osobního trenéra, který mě hodně motivuje. Občas si ještě zajdu na kardio cvičení nebo si jdu zaplavat,” říká Zugarová.

Spíš než drastické diety si dá modelka do těla v posilovně. „Řídím se heslem všeho s mírou. Preferuji zdravý životní styl, i když musím říct, že v poslední době jsem jedla víc sladkostí, kterým někdy prostě neodolám,” nezastírá Julie. Čemu Zugarová neumí říct ne, jsou pekárenské výrobky. „Buchty, dortíky, koláčky. To všechno si ráda dopřávám především ke snídani,” přiznává glamour modelka a jedním dechem dodává: „Teď chci být zase důslednější. Mojí motivací je mít pevnou, zdravě vypadající postavu.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám