Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na nebe českého popu stoupá hvězdička, která si říká Andrea Mea. Začínající zpěvačka, která se pyšní rozsahem tři a půl oktávy, to myslí s rozjezdem pěvecké kariéry opravdu vážně. O tom hovoří i její debutový klip k písni Náhradní, za jehož provedení by se nemusely stydět i ostřílené hvězdy.

Samotný klip se natáčel v jednom luxusním pražském bytě, ale také na vyvýšeném parkovišti na pražském sídlišti Černý Most. Během práce na klipu přilákal tým nechtěně i profesionální hasiče. Důvodem bylo bujaré driftování posílené speciální mlhou, které vyplašilo místní, a tak zalarmovali tísňovou linku. To není zdaleka jediný příběh, který Andrea Mea může ke své prvotině říct.

„Měli jsme samozřejmě povolení k natáčení a nedošlo k žádnému nebezpečí, abychom ale dosáhli co nejlepších záběrů, byla mlha vidět široko daleko, kdo se na videoklip podívá, pochopí,“ říká osmadvacetiletá talentovaná zpěvačka Andrea Mea.

Andrea byla během natáčení klipu k písni od osvědčeného tria David Deyl, Marcus Tran a Xindl X v té nejlepší péči, o vizuální stránku se postarali Zdeněk Fencl a Petra Kociánová. Režisér Michal Kunes Kováč, který má na svém kontě desítky hudebních klipů předních českých i zahraničních interpretů, se svým dvacetičlenným týmem natáčel tři dny na více než sedmi lokacích. Vybíral místa od luxusních domů až po ruiny nad Prahou s krásným výhledem. „Tak jak to v životě bývá, jednou jsi dole, jednou nahoře, emoce má ale člověk vždy, podobně jako nový klip Náhradní,“ dodává k novince Andrea Mea, vedle které si v klipu zahrál model Daniel Vojtěch.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám