Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lady GaGa (38) si trhla trapas v talk show Alana Carra. Tak se během interview opila whisky, že si nezvládla včas sundat oblečení a dorazit na toaletu. Tak si sedla na odpadkový koš a vymočila se do něj.

„Lady GaGa byla docela dost opilá z whisky. Mám ji rád, nemá žádné takové trapné řeči typu: ‚Jen vodu, prosím.‘ Upadl jí klobouk. Měla na sobě takový složitý kostým a nemohla se dostat rychle na toaletu, tak se vymočila do koše na papír,“ prozradil Alan, jemuž přišla zpěvačka do pořadu Chatty Man.

Moderátor v rozhovoru pro magazín Heat přiznal, že setkání s mnoha slavnými lidmi, které vždy obdivoval, ho velmi zklame.

„Když potkáte lidi, které milujete, tak si říkáte, bože, to je osel. Nemůžu nikoho jmenovat, ale obvykle je to národní poklad. Někteří z nich jsou hnusní. Nejsou to vůbec milí lidé a vy se divíte, jak to, že se to nedostane až na veřejnost. Jednou jsme měli jistou ženu na Friday Night Project, která mrštila scénářem o zeď a zařvala: ‚Tuhle sračku číst nebudu, pak vylila talíř polévky na koberec. Myslíme si, že byla na drogách. Jednou věcí je, že na tom byla dost mizerně, druhou věcí je, že její oči se točily jako kuličková ložiska, a třetí věc, myslím, že prožívala velký propadák,“ dodal Carr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám