Hlavní obsah
Článek

Sousedky ho zelené záští řádně pomluví. Manžel bude žalostně naříkat, že v jeho objetí trávíte víc času než s ním. Ale vy ho nedáte z ruky. Líp než v jeho společnosti se vám ještě neusínalo. A že budou ty Vánoce, dáme vám ho s 58% slevou!

Když si potrpíte na něžnosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Povlečení Omaruru vám bude sladce šeptat do ouška, vískat vás ve vlasech a zahrnovat hebkými doteky. Na to je specialista. Díky výrobě ze speciálního mikrovlákna je totiž až 1000x jemnější než to, co máte doma. Stačí si sáhnout, už nebudete chtít jiné.

Z nudné ložnice království vášně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak se stát z osla generálem, to už víme, ale čím se vyhnout stereotypu v ložnici, to je panečku záhada. Pojďte na to s vínovým povlečením z mikrovlákna Nowra. V mužích vzbuzuje takovou touhu, že by z vás nejraději strhali oblečení. Nevěříte? Prubněte ho s 58% slevou!

Vlna exotiky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co si budeme nalhávat, v posteli je občas potřeba pořádná divočina. S povlečením z mikrovlákna Oshikango je to, jako byste byli uprostřed džungle. Uslyšíte řev ptáků, zurčení potoka a opičky vám potají budou krást banány z nočního stolku. Nechte se unést a užívejte si noci, které by vám záviděl i Dan Nekonečný.

Fialová klasika je věčná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S bavlněným povlečením Rio Cuarto neuděláte přehmat. Elegance je totiž jedinou krásou, která nikdy nezeslábne. Zatímco se ostatní trendy tiše choulí ve falešné kožešině, ona je ryzí a nosí hrdě hlavu vztyčenou. V kombinaci se svůdnou fialovou je navíc přímo neodolatelná. Podlehnete stejně jako my?

A tak se designéři zbláznili

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tak dlouho je všichni prudili s touhou po novinkách, až si začali trhat vlasy. Pak to přišlo. Průlom ve světě povlečení. Hrdě nese jméno Gelllen, je z mikrovlákna a spí se v něm přímo přesladce. Je tak měkoučké a hebké. Ráno ho nebudete chtít opustit. A ten design? Skoro jako Picassova umělecká díla. Zachumlejte se do něj s 58% slevou!

Další články

Načítám