Hlavní obsah
Článek

Ve středu jsme načapali Lucii Křížkovou (39), za svobodna Váchovou, za pultem jednoho známého amerického řetězce rychlého občerstvení. Přestaly snad moderování a modeling vynášet a musela se nejkrásnější Češka roku 2003 dát na práci ve fast foodu? Ve skutečnosti je všechno jinak.

Váchová se přidala k dalším známým osobnostem, jako byli například Jiří Mádl, Monika Leová nebo Martin Písařík, s pomocnou rukou v dobročinném projektu, který si vzal za cíl pomoci dlouhodobě hospitalizovaným dětem a jejich rodinám.

Příprava ne zrovna zdravých jídel ale milovnici zdravého životního stylu kupodivu nedělala takový problém. „Mám ráda zdravou stravu, ale stejně se musím přiznat, že častokrát se nechám fast foodem zlákat. Když je člověk na cestách a nechce se zdržovat, tak to funguje dobře. Navíc to fast foody dobře umí s dětmi, je zde o ně postaráno,” říká kráska, kterou na akci doprovázel její tříletý syn David. „Davídek tady má moc rád zmrzlinky nebo hranolky. Snažíme se to zde navštěvovat minimálně, jsem zastáncem zdravé výživy, ale chutná mi to,“ smála se Křížková a synovi podala hranolky.

Související témata:
Hranolky

Reklama

Další články

Načítám