Hlavní obsah
Článek

Díky komediím Snowboarďáci, Ro(c)k podvraťáků, Rafťáci, nebo třeba pořadu Stahovák to vypadalo, že se Vojta Kotek (36) a Jiří Mádl (37) stanou další nerozlučnou komediální dvojicí na české scéně. Postupem let se ale cesty těchto mladých herců rozešly. Oba se začali více věnovat režii a další společné projekty už nevznikají.

V posledních několika měsících se ale Jiří Mádl začal umělecky spojovat s o generaci starším Ondřejem Sokolem (52). K tomuto propojení došlo vlastně náhodou, když oba herci dostali za úkol natočit pro brněnské sportovní veletrhy propagační video zaměřené na tanec. „Viděli se sice poprvé, ale od prvního momentu bylo jasné, že si ti dva budou rozumět. Hned jak se poprvé potkali, tak mezi nimi zafungovala chemie a natočili ta čtyři skvělá videa, která se jim povedla,” nechala se slyšet Dita Brančíková, šéfka projektu Dance Life Expo.

Mádl a Sokol mají ve skutečnosti víc společného, než by člověk na první pohled předpokládal. Oba dva jsou herci a režiséři, lidé oba vnímají jako baviče. Jejich uměleckou tvorbu spojuje navíc spousta podobných náhod. Sokol v současnosti natáčí stand up komedii s názvem Celebrity, Mádl nedávno představil do kin novou komedii, v níž hraje, s téměř stejným názvem Celebrity s.r.o. Dalším pojítkem je, že Mádl natočil svůj první film Pojedeme k moři ve svém rodném městě a stejně tak místem natáčení Sokolova filmu Krásno bylo jeho rodné město.

Nedávno jsme vás informovali, že díky této dvojici došlo ke vzniku nového tanečního rekordu. Je více než jisté, že tahle zkušenost nebyla pro herce poslední a že spolu dozajista něco dalšího vymyslí.

Reklama

Další články

Načítám