Hlavní obsah
Článek

Hvězdu muzikálu Děti ráje Bořka Slezáčka (56) včera ve večerních hodinách nedaleko jeho domu za Prahou, kde bydlí se svojí rodinou, srazilo auto. Zpěvák je naštěstí relativně v pořádku, stačilo ale pár centimetrů a mohlo to dopadnout o dost hůř.

"Dnes mě v dešti za tmy srazilo u nás mezi poli auto. Předjížděl a přerazil mi o záda své předimenzované zrcátko ve stokilometrové rychlosti. Ještě tři centimetry doleva a měl mě na haubně a rovnou mě mohl vézt do márnice. I tak mám naražená záda, loket jako fotbalový míč," prozradil Slezáček.

Kromě zdravotních problémů má také zničené osobní věci. Škodu odhaduje na 25 tisíc korun. "Nemám brýle a notebook, co jsem měl v tašce, je na padrť. Policajtům jsem řekl, že mi nic není, abych se nemusel ještě trápit někde v nemocnici. Chlap ještě stačil nabourat další auto. Za to vše vyfasoval tisíc korun pokuty a já dostal papír, že se mám obrátit na jeho pojišťovnu. Takže zítra mi sdělí, že chtějí vidět rozbité brýle, které jsem ale fakt v té tmě a dešti ani s těma policajtama nenašel, a počítač mi zkalkulují na zbytkovou cenu tři tisíce. To mám fakt radost. Řeknu vám, je to docela drahý špás se takhle nechat přejet. Takže milý šofér přišel o litr a spoluúčast a já úhrnem tak o pětadvacet tisíc," snažil se dodat s nadhledem moderátor. "Ale co, žiju," uzavřel.

Bořek už má o víkendu hrát v Dětech ráje. "Hrát budu, jsem, jako by mě někdo přerazil palicí, ale dám to. Jak se říká, herce dostanete z jeviště jedině mrtvé," dodal Slezáček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám