Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tak to je opravdu nechutné! Loňská smrt Ivety Bartošové (†48), která se letos umístila ve Slavíku na dvanácté příčce, zarmoutila mnoho jejích fanoušků. Smutné je ale i to, že jejich truchlení zneužívají někteří nepoctivci. Super.cz získal informace, že na sociálních sítích nabízejí za ne zrovna malý poplatek DVD, která přitom vypalují a prodávají nelegálně!

„Ten člověk ve skupinách na sociálních sítích nabízí za 350 korun nebo patnáct eur vypálené DVD Ivety Bartošové. Hraje si na jejího fanouška a přitom vydělává na její smrti,“ zlobí se náš zdroj.

S tím, že muž kontaktuje různé obdivovatele Ivety a nabízí jim nelegální produkt s její hudbou, se svěřilo už mnoho uživatelů sociální sítě.

Na disku má být 58 skladeb, z toho většina ve formě videoklipů, nepoctivý fanda je prý nahrál z televize. Že se dopouští nelegální činnosti, na to ho prý fanoušci Bartošové upozorňovali.

Po smrti zpěvačky vyšlo hned několik CD, všechna ale měla v pořádku autorská práva. O tom, že by si v článku zmiňovaný chlapík také domluvil souhlas všech vlastníků práv, lze směle pochybovat. Když ho lidé varovali, že není úplně košer, co dělá, raději své nabídky smazal a prý je nabízí dál v soukromých zprávách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám