Hlavní obsah
Článek

Nejnadějnější herečka nejmladší hollywoodské generace už kvůli propagaci závěrečné části sci-fi ságy Hunger Games objela půlku světa. Na premiéru v New Yorku ovšem oblékla nejodvážnější outfit, v němž byla opravdu žhavá.

Jennifer Lawrence (33) začala Hunger Games natáčet už v roce 2011, kdy jí bylo pouhých 21 let. Před premiérou čtvrtého dílu s podtitulem Síla vzdoru 2. část stačila získat Oscara za Terapii láskou a stát se hvězdou první velikosti. S premiérou finále Hunger Games nejspíš Jennifer cítí nostalgii i úlevu, že štáb projekt, jehož realizaci zkomplikovala tragická smrt Philipa Seymoura Hoffmana, zdárně dotáhnul do konce.

Slavnostních projekcí si už Lawrence užila bezpočet, ale na premiéru v New Yorku se pořádně vyparádila. V šatech z průsvitného materiálu ukázala podprsenku a předvedla tak jeden z nejsmyslnějších outfitů své kariéry. Už na červeném koberci se herečka posilnila panákem alkoholu, aby pro ni projekce filmu, který před distribuční premiérou viděla snad už stokrát, byla příjemnější.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám