Hlavní obsah
Článek

Americká herečka Kate Hudson se stala hlavní tváří prestižního už sedmnáctého vydání kalendáře Campari 2016, který byl ve středu oficiálně představen v New Yorku.

Kalendáři v minulých letech propůjčila svou tvář například taková herecká jména, jakými jsou Penélope Cruz, Eva Green, Uma Thurman, Mila Jovovich či Salma Hayek. Kate Hudson je tak v té nejlepší možné herecké společnosti.

V kalendáři se hvězda romantických komedií Kate Hudson převtělila do dvou odlišných postav. První představovala podmanivou hořkost, druhá jemnější, ale stejně fascinující sladkost. Hollywoodskou krásku v sérii oslňujících outfitů od světových návrhářů jako Vivienne Westwood, Versace, Brian Atwood či Christian Louboutin zachytil módní fotograf Michelangelo di Battista.

„Tento projekt pro mě znamenal mnohem víc, než jen nafotit dobrý kalendář. Byl to komplexní kreativní proces, který vypráví skvělý příběh. A byla to zároveň i výzva. Přivést k životu dva odlišné příběhy a vyprávět je poutavě, výstižně a zároveň krásně mě ohromně bavilo a myslím, že se nám to výborně podařilo,“ řekla herečka, která teď prožívá povedené období nejen v práci, ale i v soukromém životě.

Dvojnásobná maminka je momentálně až po uši zamilovaná do třiadvacetiletého zpěváka Nicka Jonase.

Reklama

Další články

Načítám