Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá první dáma Dagmar Havlová (71) se před pár dny musela vyrovnat s další životní ztrátou. Po těžké nemoci zemřel její první manžel a otec její dcery Niny Radvít Novák.

Havlová byla u jeho lůžka do posledních okamžiků, protože s ním i po rozvodu měla velmi přátelské vztahy.

Ač to pro paní Dagmar určitě nebylo vůbec jednoduché, objevila se včera na společenské akci. Byla totiž kmotrou životopisné knihy Kukura, jeho život, jak ho prožil Čičvák. Díky křtu Havlová aspoň na chvilku zapomněla na smutné události a rozdávala jeden úsměv za druhým. Roli kmotry Kukurovy knihy prý přijala velmi ráda.

„Juraje Kukury si velice vážím, a proto jsem tu. Teď bychom měli možná spolu něco točit, měl by to být seriál, ale promiňte, nebudu o tom hovořit, protože jsem si ještě nepřečetla scénář. Až na jeho základě řeknu ano, nebo ne,“ řakla Dagmar Havlová, která hraje v Divadle na Vinohradech v dramatu Rod Glembayů a ještě v této sezoně ztvární roli Kostelničky v Její pastorkyni, na kterou se v současné době připravuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám