Hlavní obsah
Článek

Modelka Kelly Rohrbach (25) si nejspíš nemusí lámat hlavu nad tím, co svému snoubenci koupí na Vánoce. Pokud Leonardo DiCaprio (49) najde pod stromečkem nové kraťasy, nemůže být nespokojený.

V Hollywoodu sice Leonardo patří k nejlépe placeným hercům, ale své jmění rozhodně neutrácí zá módu. Na udílení filmových cen sice populární herec umí zaujmout ve smokingu, ale v civilu si na parádění moc nepotrpí. Za svůj poslední film Vlk z Wall Street sice včetně bonusů inkasoval 25 miliónů dolarů, ale vystačí si s vytahaným trikem a obnošenými kraťasy.

Když si Leonardo se snoubenkou Kelly Rohrbach vyrazil do ulic, poukázal na to, že nepatří mezi herce, kteří tráví hodiny před zrcadlem. Filmová hvězda dává očividně přednost pohodlí a oblíbené kraťasy nejspíš nosila tak dlouho, dokud nepraskly na zadnici. Modelka, s níž to Leo nejspíš myslí opravdu vážně, by se teď mohla předvést jako praktická žena, která mu na kalhotách udělá záplatu. Pokud ovšem Kelly těmito schopnostmi nedisponuje, oblečení poputuje do popelnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám