Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svého času byl Robert Papoušek hodně populární dítě. Vystupoval se skupinou Šlapeto, která interpretovala staropražské písně, a nechyběl snad v žádné televizní estrádě. Kostkovanou čapku, vestičku a šátek kolem krku oblékl také na natáčení dalšího dílu pořadu Vladimíra Hrona Poslední zhasne, kde s Patrolou Šlapeto (jak se uskupení po reorganizaci jmenuje) zazpíval písničku Před Vejtoňskou hospodou.

Papoušek má ale také vlastní kapelu, která s Patrolou Šlapeto snad nemůže kontrastovat víc. Jmenuje se P.U.M., což je zkratka sousloví Pivaři umírají minimálně, vznikla v roce 2010, na kontě má CD s názvem Ex Infernis a jako žánr kapela na své sociální síti uvádí heavy - punk.

Roberta Papouška, Jakuba Peterku, Tomáše Vodrážku a Davida Kubce, kteří P.U.M. tvoří, nyní mohou fanoušci zastihnout na různých místech republiky. Společně s podobně laděnými kapelami se účastní Vyvrhell Tour proti rakovině s příštími zastávkami např. v Litoměřicích či Strakonicích.

Reklama

Další články

Načítám