Hlavní obsah
Článek

Americký magazín Globe opět vytáhl problematiku plodnosti budoucí britské královny Catherine – vévodkyně z Cambridge (42). Princezna je prý příliš hubená a má potíže s početím dítěte. Podle magazínu Globe se to potvrdilo během posledních dní, kdy manželka prince Williama (41) měla potratit. Její muž prý v osudný okamžik plnil povinnosti mimo domov.

Poprvé měla o potížích s reprodukčními orgány vévodkyně hovořit její tchyně Camilla Parker-Bowles, jež měla přátelům informace sdělit v květnu.

„Zdravotní komplikace z dospívání mají negativní vliv na plodnost a zřejmě znamenají červenou v její snaze počít dítě,“ prozradil tehdy zdroj blízký Camille.

V britské královské rodině je tradicí, že se následník trůnu narodí velmi záhy po sňatku jeho rodičů. Bylo tomu tak v případě prince Charlese i prince Williama. Proto je Kate teď pod velikým tlakem, aby historický zvyk zopakovala.

„Pokud Kate neotěhotní do devíti následujících měsíců, poruší 200 let starou britskou tradici,“ potvrdil královský životopisec Andrew Morton.

Reklama

Další články

Načítám