Hlavní obsah
Článek

Filmová sezóna s blížícím se koncem roku vrcholí a v Hollywoodu se už spekuluje o možných držitelích nejcennějších trofejí. Nominace na Zlaté glóby jsou ještě velkou neznámou, ale už teď se ví, že udílení druhých nejvýznamnějších filmových cen zpestří dcera Jamieho Foxxe.

Jednadvacetiletá Corinne získala titul Miss Golden Globe 2016, takže bude 10. ledna asistovat na příštím vyhlášení filmových trofejí. Pro začínající modelku a herečku to může být velký mezník v její kariéře. Corinne se totiž objeví po boku těch největších filmových hvězd.

Z účasti na ostře sledovaném přímém přenosu Corinne nejspíš příliš velkou trému nemá, protože díky slavnému tatínkovi už od dětství navštěvuje společenské akce plné celebrit. Tentokrát ale bude poprvé za větší hvězdu než Jamie Foxx, který si největší slávu na Zlatých glóbech užil v roce 2005. Tehdy cenu získal za hlavní roli v dramatu Ray a zároveň byl nominován za vedlejší roli ve snímku Collateral i herecký výkon v televizním filmu Vykoupení.

Titul Miss či Mister Golden Globe tradičně získávají potomci slavných rodičů. V minulosti udílení Zlatých glóbů zpestřily Greer Grammer (dcera Kelseyho Grammera), Sosie Bacon (dcera Kyry Sedgwick) či Rumer Willis (dcera Demi Moore a Bruce Willise).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám