Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss World Andrea Kalousová již za pár dní odlétá do Číny na světovou soutěž krásy a přípravám obětovala několik měsíců volného času. Začala denně běhat, aby si vyrýsovala postavu, vybírala šaty a také makala na angličtině, kde měla rezervy.

"Angličtinu jsem opravdu pilovala, to jsem potřebovala. Sledovala jsem seriály v angličtině. Co se týče postavy, hodně jsem běhala. Udělala jsem si i rekord na deset kilometrů. Chodila jsem na thaibox," řekla Super.cz Andrea, která zhubla víc jak jednu konfekční velikost.

"Když jsem šla na zkoušku šatů, tak švadleny musely zmenšovat pět centimetrů v pase. Na kila nevím, kolik mám dole, ale na centimetry je to hodně," upřesnila Kalousová, která bude reprezentovat na Miss World Českou republiku s dokonalými mírami 86-61-89.

Andrea si veze dva kufry plné nádherných šatů, které jí speciálně navrhla Beáta Rajská, národní kostým má od návrhářky Marie Staré. "Šaty na závěrečný galavečer se skládají z korzetu a sukně. Vrchní korzetová část živůtku je potažená tylovou vyšívanou krajkou, ta se zároveň objevuje na spodní krátké sukni, která je transparentní. Přes ni se rozvíjí vrchní sukně z hedvábného double dyšesu do tvaru šesti okvětních lístků. Ty mají symbolizovat počet kontinentů, ze kterých pochází dívky, které budou bojovat o titul Miss World. Dalších šest lístků značí harmonii a lásku ke kráse. Krajky pro tyto šaty byly dovezeny z New Yorku a Milána," řekla Super.cz Beáta Rajská.

O světových soutěžích krásy je známé, že o titul bojují dívky, které si pomáhají i všemožnými plastikami a úpravami. Jak je na tom Česká Miss World? "Plastiku nemám, ani o ní neuvažuju. Myslím, že jsem na to ještě mladá, jsem spokojená sama se sebou. Co jsem slyšela od holek z loňska, tak tam byly holky, které si nandávaly dokonce zubní protézy nebo přiletěly s mikádem a na finále měly nádherné dlouhé vlasy. Pomáhaly si ledasčím. Já letím přírodní. Mám svoje vlasy i zuby," dodala se smíchem Kalousová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám