Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená seriálová herečka Eva Longoria (49) se svým fanouškům na sociální síti neustále chlubí fotkami v bikinách. Může si to totiž dovolit.

Ač už oslavila čtyřicítku, pořád se pyšní parádní figurou, kterou jí mohou závidět i mnohem mladší herečky. Gabrielle ze seriálu Zoufalé manželky se ráda líbí a na nedostatek nápadníků si rozhodně nemůže stěžovat.

Kráska s hispánskými kořeny ale tentokrát chtěla všem ukázat, že je atraktivní ženou nejen v plavkách, ale i ve sportovním dresu. Herečka se společně s dalšími celebritami zúčastnila charitativního softballového zápasu.

A není vůbec žádným překvapením, že jí to seklo i v obyčejném sportovním oblečení. V těsných legínách vystavila na odiv svůj žensky tvarovaný zadeček, jenž se rázem stal vděčným objektem přítomných fotografů.

Eva Longoria by se takto klidně mohla ukazovat častěji. Pohled na její tělíčko v bikinách je sice k nezaplacení, ale kočka umí být i během sportovního výkonu, což není u každé herečky samozřejmostí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám