Hlavní obsah
Článek

Herečka Jennie Garth (43) prožívá šťastné období, ale její vizáž zrovna spokojeností nevyzařuje. Nevhodným oblečením a líčením si dřívější seriálová hvězda přidala minimálně deset let.

Kamarádky z Beverly Hills už dávno nejsou studentkami, které řeší jen své milostné vztahy. Z hereček jsou dnes čtyřicátnice, které jsou od svých seriálových postav k nepoznání. Zatímco tvář Shannen Doherty alias Brendy poznamenal boj s rakovinou, její seriálová kolegyně Kelly ztrácí půvab vlastní vinou.

Jennie Garth se letos provdala za herce jménem Dave Abrams, který je náhradním tatínkem tří dcer, jež si pořídila s exmanželem Peterem Facinellim. Herečka našla nového životního partnera, ale po jeho boku překvapivě zestárla.

Manželský pár spolu zavítal na charitativní večer Child´s Heart Gala, kde byla Jennie opravdu k nepoznání. Dříve mladistvým dojmem působící herečka udělala snad všechno pro to, aby vypadala starší. Věk jí přidávala stříbrná sukně zdůrazňující její zakulacující se křivky, zbytečně výrazné líčení i vlnité vlasy. Jennie vypadala jako udržovaná padesátnice, přestože sotva pokořila čtyřicítku.

Reklama

Další články

Načítám