Hlavní obsah
Článek

K nejvyhlášenějším britským sexbombám bezesporu patří vnadná kráska Kelly Brook (44), která toho má překvapivě hodně společného s herečkou Jitkou Čvančarovou (46).

Kelly Brook je sice na rozdíl od Jitky modelkou, ale vždycky si potrpěla na svou postavu krev a mlíko. K vyhublým modelkám se tato britská krasotinka nikdy nehlásila.

Co má však s Jitkou Čvančarovou společného kromě toho, že obě dvě patří ve svých zemích k obletovaným celebritám?

Tak především to, že se kromě modelingu věnuje celkem úspěšně i herectví. Na svém kontě má například hlavní roli v komedii Škola svádění. Ale jak už je na první pohled patrné, patří k hrdým majitelkám značně napěchovaného hrudníčku.

Své bujné pětky čistě přírodního charakteru často provětrává v odvážných dekoltech, což je i doménou Jitky Čvančarové. Ta má sice po narození dcery poněkud povislejší ňadra, ale to je přesně to, co jednou čeká i Kelly Brook.

Obě dámy zkrátka přitahují pohledy všech mužů jako magnet a navíc se pyšní žensky tvarovanými křivkami, které má řada příslušníků silnějšího pohlaví rozhodně víc v oblibě než pohled na vyhublé kostry bez jiskry v oku.

Která vnadná herečka je podle vás víc sexy?
Určitě Jitka Čvančarová, má větší šmrnc
28,9 %
Jednoznačně Kelly Brook, Jitka na ni nemá
71,1 %
Celkem hlasovalo 18816 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám