Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Zpěvačce Marii Rottrové (82) bude již letos v listopadu úctyhodných sedmdesát, nikdo by jí ale tento věk netipoval. Před svým posledním turné, které nazvala tematicky Vše nejlepší tour se totiž zpěvačka nechala nafotit a vypadá opravdu úchvatně.

Její přirozená krása ale nemění nic na tom, že hodlá pověsit svou pěveckou kariéru na pomyslný hřebíček. A to ještě letos. „Moc se na letošní turné těším, dopřávám si odpočinek a klid a na podzim se naposledy postavím na pódia, abych se všemi svými hudebními přáteli a fanoušky rozloučila. Jak jinak, než svými písničkami,“ říká s úsměvem Marie Rottrová, která za svou kariéru vydala více než 20 alb, desítky výběrů a odehrála přes 3 tisíce koncertů.

Rottrová vyráží na své poslední koncerty v podobě turné po Čechách a Slovensku, aby na pódiu oslavila své narozeniny s přáteli - hosty koncertů jako jsou Petr Spálený, Jaroslav Wykrent, Petr Němec, Zdeněk Vřešťál, Vít Sázavský a s dalšími, kteří ji v průběhu její kariéry provázeli, a také aby se rozloučila se všemi svými věrnými fanoušky, kteří ji byli velikou oporou po celou dobu její pěvecké kariéry. Na Turné jí doprovodí ostravská skupina Flamingo a další hudební hosté. V Ostravě ji dokonce doprovodí Jaromír Nohavica.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám