Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Martin Zounar (56) se dal na hubnutí. Má dole 8,5 kilogramů a zdaleka nekončí. "Ještě bych chtěl tak pět kilo dolů. Už v těch 48 letech ten pupek nesplaskne tak dobře. Dlouho jsem cvičil, pak jsem nabral. Moji roli automechanika v seriálu Přístav teď čekají trable, hodně veliké, tak i v rámci té role to je příjemná věc. Patří to k tomu. K trablům patří nervy a k těm hubnutí," řekl Super.cz Zounar.

Jak se mu hubnutí daří? "Před tři čtvrtě rokem jsem narazil na detoxikační nápoj, rozhodl jsem se vyčistit. Zkusil jsem pět dní. První tři byly peklo, pak se tělo srovnalo a šlo to. Teď jsem dal 13 dní a to byla bomba. To vyčištění je geniální věc," říká herec.

Nyní se snaží především nejíst v noci. "Jím pravidelně, jím dost a v šest hodin končím. Když se vracím z představení kolem jedenácté večer, tak je to trošku peklo. Je potřeba to zaspat," dodal Zounar na autogramiádě herců ze seriálu Přístav, v rámci které rozsvítili vánoční strom v nákupním centru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám