Hlavní obsah
Článek

Je to vysloveně rodinný typ a pro své nejbližší by Iva Kubelková (46) dýchala. Před krátkou dobou ale dala sympatická moderátorka rodičovským povinnostem na chvilku sbohem a pouze s partnerem Georgem Jiraskem vyrazila na dovolenou do exotiky. Přes týden si užívali v jihovýchodní Asii.

„Tentokrát jsme děti nechali doma a vyrazili jsme pouze spolu. Myslím, že je to důležité, občas vyrazit jen ve dvou, i když žijete s partnerem dlouhá léta,” říká Iva Kubelková.

Kubelková a Jirasek měli v plánu prožít na malajsijském ostrově Langkawi a thajském ostrově Koh Lipe čistě odpočinkovou dovolenou, ale během přesunů se dočkali dramatických událostí. „Na těchto dlouhých cestách pokaždé vznikne něco, co vás překvapí, co není naplánováno. Naše cesta tam trvala déle, než měla, protože na letišti byl obrovský kouř z požáru. Zůstali jsme proto v Kuala Lumpur na letišti a museli na odlet do jiného města. Když jsme se vraceli, tak při přeletu z Paříže do Prahy začal pilot na startovací ranveji najednou brzdit. Řekl nám, že přes startovací dráhu přejelo jiné letadlo. V ten moment jsem si říkala, ať už jsme doma,” popisuje vyhrocené momenty Kubelková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám