Hlavní obsah
Článek

Věřili byste tomu, že tohle tělo patří chlapci, který je přitom už docela vyhlášený kuchař? Bývalý přítel Agáty Prachařové na sobě tvrdě maká, a tak není divu, že po něm holky šílí. Mrkněte na polonahé fotky tohohle nezadaného fešáka!

Honza Charouz (28), který se proslavil hlavně coby závodník F1, je snem mnoha žen. Nejenže dobře vypadá, ale taky skvěle vaří, ostatně zanedlouho svoje zkušenosti zúročí i v kuchařce. Kromě toho moderuje a docela se mu daří. Není flákač, a to se něžnému pohlaví líbí.

„Je jedno, co člověk dělá, ale ve všem by se měl snažit být co nejlepší. Proto chodím i na rétoriku a snažím se zdokonalovat,“ zubí se tenhle sympaťák, který taky vytrvale dře v posilovně, aby se kameře líbil.

Honza dělá asi tisíc sportů najednou, závodí třeba v jetsurfingu (k surfovacímu prknu je přidaný motor), a tak není divu, že většinu života tráví na cestách. Pořídil si proto luxusní „lapač bab“, ve kterém může i přespat. „Není lepší pocit, než se vzbudit přímo na pláži u vody,“ dodal mladík.

Reklama

Další články

Načítám