Hlavní obsah
Článek

Modelka Eva Čerešňáková v příštím roce otevře základní školu v Bangladéši, proto nyní uspořádala benefiční večer, na kterém vybrala druhou polovinu financí, které na výstavbu potřebovala. Vybrala 230 tisíc korun, které přidala k loňskému výtěžku. Věří, že více jak půl miliónu korun na výstavbu školy bude stačit.

Na módní přehlídce na benefičním večeru projektu 4U2 v prostorách kostelu Sacre podpořilo Evu osm kamarádek s titulem Miss. Předváděla dokonce těhotná Česká Vicemiss 2006 Bára Vida Kolářová a také se poprvé po porodu ukázala Vicemiss 2010 Carmen Justová.

„Není jednoduché shánět peníze ani umělce, kteří jsou ochotní vystoupit bez nároku na honorář. Proto si velmi cením, že těhotná Bára Vida Kolářová mé pozvání přijala a i s rostoucím bříškem roli modelky neodmítla. Stejně tak oceňuji II. Českou Vicemiss 2010 Carmen Justovou, která nedávno porodila, a i jako maminka se do přehlídky zapojila,“ prozradila Čerešňáková

Bára už nezakryla rostoucí bříško. "S rostoucím bříškem už to brzy na předvádění moc nebude, takže o to víc jsem si dnešní přehlídku s holkami užívala," dodala Bára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám