Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen málokterá žena má takové štěstí, aby si necelé tři měsíce po porodu mohla stoupnout před objektiv profesionálního fotografa. Romana Pavelková (40) to štěstí a odvahu měla. Zrzavá modelka přijala nabídku na focení módního editorialu s džínovou módou pro nový online magazín, který vznikal pod taktovkou fotografa Daniela Zahrádky.

„Vzhledem k tomu, že jsem fotila s Danielem Zahrádkou, kterého dobře znám, ostatně stejně jako zbytek týmu - stylistky Petru a Karin i make-up artistku Arianu Bernard, tak se mi pracovalo velice dobře. Focení bylo skvělé a perfektně jsem si to užila,” říká čerstvá maminka.

Romana je opět ve skvělé formě. Během těhotenství byla těžší o šestnáct kilogramů. Momentálně jí zbývají už jen tři kila a bude na své původní váze. „Snažím se chodit pravidelně cvičit, i když je to s malým dost náročné. Musí se mnou jít manžel, nebo kamarádka, aby se o Maxíka po dobu mého tréninku někdo postaral. Tréninky třikrát týdně tak nepřipadají v úvahu, ale vždy, když to jde, tak toho využiji,” říká Romana, která dále popsala svůj jídelníček: „Co se týče jídla, tam se moc omezovat neumím, a upřímně se mi ani nechce. Vzhledem k tomu, že stále kojím a potřebuji, aby měl syn plnohodnotnou výživu, žádné diety nedržím. Jediné, co jsem odbourala, je sladké, kterého jsem si během těhotenství užila až až.”

Focení v ateliéru po celou dobu asistoval její tříměsíční syn. Přítomnost syna v ateliéru modelku uklidňovala, a tak celá práce proběhla velmi pohodově.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám