Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak už to tak bývá, ve finále SuperStar, jako v každé takové soutěži, se hodně propírá nejen talent, ale také soukromí soutěžících. O doposud neznámé tváře se kolo od kola začíná zajímat čím dál víc fanoušků, a tak se do médií dostávají informace o tom, že Sabina Slepčíková nežije s otcem svého dítěte či že Veronika Danišová ještě nedávno vážila o 30 kilo víc.

Co se právě Veroniky týče, na svou novou postavu slýchá samou chválu, od fanoušků pořadu, ale i od porotců. Ondřej Soukup přidal i varování, aby to nepřeháněla, i kvůli hlasu, protože Veronika se zdá být s každým kolem štíhlejší.

I ve wellness centru, kam finalisté vyrazili dobít baterky před posledním přenosem, ze kterého kupodivu nikdo nevypadl (Štěpána Urbana, jenž získal nejméně hlasů, v soutěži nakonec udržela divoká karta porotců), to bylo znát. Zapadla mezi Sabinu i Emmu, která je drobná nejen jménem.

Reklama

Další články

Načítám