Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor, kaskadér, herec i sportovec Zdeněk Srstka, kterého diváci znají z pořadu Chcete mě?, kde umí originálním způsobem divákům udat i toho nejzanedbanějšího opuštěného pejska, nedávno oslavil už osmdesáté narozeniny.

Jen málokdo by mu však tento požehnaný věk tipoval, protože pořád vypadá velmi dobře a je v neuvěřitelné formě. Srstka své narozeniny dodatečně oslavil na vernisáži výstavy obrazů své manželky Aleny v Galerii Portheimka.

Herec, kterého znáte i díky větě „Hliník se odstěhoval do Humpolce“ z komedie Marečku, podejte mi pero!, se na vernisáži pochlubil také vyženěným vnukem Petrem, jenž je na svého dědu patřičně pyšný. Hlavní hvězdou večera ovšem přeci jen byla Srstkova žena Alena. Tu její muž neopomněl za její malířské umění náležitě pochválit.

„Víte, mně se obrazy mojí manželky moc líbí. Sleduji ji při práci a jsem i prvním rádcem, ovšem moc jí do toho nekecám. Ve škole jsem měl z kreslení čtyřky, takže si dokážete představit, jaký jsem odborník na malování. Jo, ale musím se pochlubit, mou školní doménou bylo rýsování, které vždy učitelé ohodnotili jedničkou. Takže malovat už nikdy nebudu, jen kdyby chtěl někdo uspořádat moji výstavu krychlí, kvádrů nebo obdélníků, tak do toho bych šel,“ uzavřel s úsměvem Srstka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám