Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Marešová (49) vzala mladšího syna Matěje (6) na veletrh hraček, který se konal na holešovickém výstavišti. Matěj nezapřel svou hravost, kterou zjevně podědil po slavném tatínkovi Leoši Marešovi (47), a vyzkoušel snad všechny novinky ze světa hraček. A také sem přišel napsat dopis Ježíškovi, který dostal dlouhý seznam.

Když se bavil jízdou na plyšovém poníkovi, Monika se mezi řečí svěřila, že starší syn Kubík ve svých deseti letech stále věří na Ježíška! „Ve třídě jich je asi osmnáct a většina je na tom stejně. Těm, co nevěří, rodiče zakázali mluvit o tom před ostatními, což je fajn. Myslím, že Kuba sice věří, ale už má nějaké pochybnosti,“ myslí si Monika.

Krátit mu dětství krutou pravdou ale sama nehodlá. „Já mu to nebudu říkat, on se to jednou dozví. Loni tchyně chtěla, abych si něco sama koupila, a Kuba to potom viděl pod stromečkem a došlo mu, že jsme to kupovali spolu. Vysvětlila jsem mu, že někteří dospělí si kupují dárky mezi sebou, protože dětí je hodně a Ježíšek nestíhá. To ještě vzal,“ směje se Marešová.

Díky tomu, že syny má dva, ten mladší bude držet staršího ještě chvíli ve světě pohádek.

„Až nebude věřit, malý brácha Matýsek ještě věřit bude, a to mu pak zakážu o tom mluvit,“ je rozhodnutá Monika. Už teď mají ale s tátou Leošem na Štědrý večer rok co rok těžší podmínky.

„Kubovi vrtalo hlavou, že vždycky odcházíme buď já, nebo Leoš po večeři jako na záchod. A nastražil tam na nás zapnutý notebook, že si toho Ježíška natočí. Nenápadně jsem mu to samozřejmě vypnula. Letos určitě podobnou past zase vymyslí,“ děsí se už teď Marešová.

Loni strávil s rodinou Leoš celé tři sváteční dny, jen spát jezdil pryč. Letos, i když má novou známost, by to nemělo být jinak. „On dopoledne vysílá, pak se sejdeme na Staromáku a jdeme domů připravit večeři. Pak jede domů a druhý den se jede k jeho rodině,“ uzavřela Marešová.

Reklama

Další články

Načítám