Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Věk muzikálová zpěvačky Leony Machálkové (56) se sice nezadržitelně blíží k padesátce, ale ve StarDance svým výkonem zastínila i podstatně mladší soupeře. Když jí do taneční show přišla fandit maminka, bylo zřejmé, po kom podědila krásu.

Leoně se v posledním kole StarDance mimořádně dařilo a od poroty získala nejvyšší hodnocení. Tentokrát pokořila i favorizovanou Jitku Schneiderovou (51) a potvrdila, že se může protančit až do samotného finále. To by ji ale nesměli zradit diváci, kteří si oblíbili Lukáše Pavláska, jehož výkon je suverénně nejslabší.

Během pátého tanečního večera Leona sklidila velký obdiv za valčík. S Michalem Necpálem tvoří sehraný pár a na parketu se jim opravdu daří. Machálková v růžových šatech vypadala jako princezna a úspěšně popřela svůj věk.

V publiku měla zpěvačka velkou oporu. Zatímco minule jí přišel fandit její bývalý partner Bořek Šípek a syn Artur, tentokrát ji sledovala maminka. Leona po ní podědila geny, takže si může být jistá, že půvab neztratí ani v pokročilejším věku.

Reklama

Další články

Načítám