Hlavní obsah
Článek

Jesy Nelson nikdy neměla proporce modelky, ale vedle hubenějších kolegyň z kapely Little Mix se neztratila. Zpěvačka plnějších ženských tvarů své přednosti dokázala zúročit a mnozí fanoušci ji považují za nejžhavější členku dívčí skupiny. Pokud by ji ovšem viděli v civilu, nestačili by se divit.

Čtyřiadvacetiletá Jesy byla kvůli své postavě kritizována už během své účasti v britském X-Factoru, kde poprvé potkala své budoucí kolegyně, s nimiž odstartovala úspěšnou dráhu. Kapela Little Mix soutěž dokonce vyhrála a na letošním udílení Teen Choice byly holky zvoleny Objevem roku.

Jesy Nelson dokázala, že může být stejně přitažlivá jako Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock a Jade Thirlwall. Když zapracovala na své postavě a stylisté jí vybrali padnoucí outfity, s posměšnými komentáři byl konec. Teď to ale ovšem vypadá, že Jesy dělá všechno pro to, aby vypadala odpudivě.

Na večírku k uvedení nového alba Get Weird Jesy vypadala jako matka svých stejně starých kolegyň, k čemuž přispělo pár kil navíc i výrazná fialová rtěnka. Zpěvačka z baru odcházela uplakaná, protože se pohádala se svým přítelem Jackem Rochem. Pokud ji viděl v tomto stavu, není divu, že se od něj pochvaly nedočkala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám