Hlavní obsah
Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) je majitelkou napěchovaného hrudníčku, který ještě nabyl na objemu poté, co se stala maminkou dcery Elenky. A své nebývalé přednosti herečka předvedla v odvážných červených šatech.

V tomto modelu se Čvančarová prezentovala na křtu už šestého kalendáře občanského sdružení Debra. Čvančarová je hlavní tváří Debry, která pomáhá lidem trpícím nemocí motýlích křídel.

Stejně jako každý rok i letos se do kalendáře nechala zvěčnit řada známých osobností včetně samotné Čvančarové. Herečka kalendář věnovala své kamarádce Olze, jež zákeřné nemoci letos podlehla.

„Každý rok se musíme vypořádávat s něčím takovým. Vždycky je to těžké, protože už máme absolutně spojené životy. A to jak s pacienty, tak s jejich rodinami. Jsou to pro nás blízcí lidé, přátelé a kamarádi,“ vysvětlovala Čvančarová v Pražské křižovatce, kde se letošní kalendář křtil.

„Olinka mi velmi obohatila život a vynadala by nám, kdybychom smutnili. A protože měla ráda život a radost a i její odchod byl krásný díky její mámě, měla by Olinka radost, kdybychom se radovali. A také inspirovali, protože ona zde zanechala velké poselství a nesmazatelnou stopu. Větší než mnozí z nás,“ nechala se slyšet Jitka.

Se svou kamarádkou se v závěru křtu nezapomněla rozloučit, když Olince zazpívala energickou píseň na motivy kabaretu. „Olinka milovala život, ona byla reklamou na život. Ráda také zpívala a měla ráda veselé písně,“ uzavřela herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám