Hlavní obsah
Článek

Návštěvníci Café Imperial v centru Prahy, které patří Zdeňku Pohlreichovi, měli pátého listopadu odpoledne hodně nepříjemnou podívanou! Právě před tímhle podnikem totiž jen náhodou nepřišel otec Ornelly Koktové (31) o život. „Mohl být mrtvý, nebo mít amputovanou ruku,“ řekla Super.cz Ornella.

„Minulý čtvrtek táta před hotelem Imperial něco zařizoval, tak si šel do auta pro nějaké doklady. Měl je ve dveřích na straně řidiče, levou rukou se o ně opřel a sklonil se dovnitř. Bohužel okolo zrovna jela tramvaj a její řidič si táty nevšiml. Škrtl o dveře a začal auto i s tátou táhnout. Děs!“ popisuje nejhorší okamžiky svého táty Michala Štiky Koktová.

„Měl strašné štěstí v tom, že za tou tramvají utíkal, kdyby zakopl, tramvaj by ho stáhla pod sebe a umřel by. Všude bylo tratoliště krve. Táta měl část ruky rozdrcenou a otevřenou zlomeninu. Lidé běželi za řidičem, aby zastavil. Prý si nevšiml, že táhne superba. Neříkám, že je na vině, neviděla jsem to na vlastní oči, ale přemítám, jestli dával pozor. Přece to také nenapere do dětí na přechodu, ale cinká,“ diví se Ornella.

Na místě prý vypukl hrozný zmatek, lékaři museli jet nejen pro zraněného Štiku, ale i pro přihlížející, protože hrůzou omdlévali. Zdravotníci prý měli problém místo nehody najít, bloudili v okolních uličkách, naštěstí je svědci dostihli a poslali tam, kde byli potřeba.

„Dozvěděli jsme se to náhodou, protože šel okolo kamarád sestry. Táta šel v Nemocnici na Františku okamžitě na sál, kde byl tři hodiny. Naštěstí to dopadlo dobře. Nervy měl zázrakem neporušené, ale lékaři říkali, že být to o tři milimetry hlouběji, museli mu amputovat kus ruky,“ tvrdí Koktová.

„Když jsem za ním šla poprvé, stěžoval si, že to strašně bolí. Prý ze začátku nic necítil, ale jak tam byla otevřená zlomenina a všude stříkala krev, raději sundal hodinky, protože mu zfialověla ruka. A pak to začalo děsně bolet. Teď bude dva měsíce rehabilitovat. Ještě štěstí, že to dopadlo takhle!“ ulevilo se Ornelle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám