Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že je krásná blondýnka Henrieta Hornáčková, kterou vídáme v seriálu Cesty domů, vdaná, samozřejmě víme. Ovšem s manželem Davidem Drábkem jsme ji snad ještě neviděli. Poté, co jsme si s ní popovídali na svatomartinském pohoštění, už chápeme proč. Pár se totiž moc nevídá ani mezi sebou.

"Užíváme si sami sebe svátečně a právě přemýšlím, že si tuhle restauraci vyberu jako další objekt. Na večeře chodíváme u příležitosti nějakých výročí, když se nám něco povede, máme za sebou úspěšnou premiéru nebo dostaneme nabídku na zajímavou práci. Není to jen tak," svěřila Henrieta.

"Doma u plotny mě ale taky moc nenajdete. Manžel pracuje v Hradci Králové, já jsem v Praze, tak ani moc příležitostí není. On jí často v restauracích mimo domov, čímž to má i docela usnadněné," připustila. "Je to tak, že když zkouší, je doma jen o víkendech," prozradila.

Navzájem na sebe ale prý nežárlí a Henrieta se dokáže zabavit i sama. "Jsem hodně v divadlech, a pak v divadelních klubech. Mám spoustu kamarádů, se kterými se to dá vydržet. A s manželem jsme pořád na telefonu, říkám tomu lehká kontrola. Zatím nám to funguje a po večerech si můžeme dělat, co chceme, a nijak se neomezujeme," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám