Hlavní obsah
Famous
Článek

Herečka Elizabeth Hurley se ráda probírala poštou od fanoušků. Tu a tam si dopřála pár hodin, kdy si pročítala dopisy a prohlížela dárky, které jí chodí. Jenže tuhle kratochvíli zdecimoval jistý podivín, který jí začal každý týden posílat své použité spodní prádlo.

„Říkáme mu spodkový muž. Děsí holky v mé kanceláři a dříve také mě, ale teď už si to docela užíváme. Začal mi posílat jedny spodky každý týden… použité. Jsou naprosto nechutné, je to hnusné. Když to poprvé přišlo, tak jsme to otevřely a zařvaly: „Ach můj bože, co to je?“ A byly to nechutné spodky. Týden za týdnem chodily a teď musím říct, že je to asi nejvíc vzrušující věc, která se v mé kanceláři děje. On posílá vše. Máme boxerky, bílé slipy a vše skladujeme,“ svěřila Liz v americké televizní talk show Setha Meyerse.

Podivínů, co krásné Britce píšou, je ale více. Jiný se zase svěřuje s tím, kde se pomočí či načúrá mimo mísu.

„Tomu zase říkáme čúrací muž, což je opravdu hnusné. Posílá mi dopisy a vždy si myslí, že jsou vlastně milé. Otevřu dopisy fanoušků… a vždy se snažím maximum z nich přečíst. Vždy začínají stejně: Drahá paní Hurley, jsem váš velký fanoušek od Austina Powerse… A tento přidá: Opravdu si cením vaší práce a rád bych vám oznámil, že jsem se právě počúral… Rád bych, abyste věděla, že tím mám nasáklé celé kalhoty až na sedačku a pokračuje to až do mé boty. Asi by je měli zavřít, ale já to vnímám jako kompliment,“ dodala Hurley.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám