Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jako by toho už nebylo dost! Jako by nestačilo, že se Karel Gott (†80) musí potýkat s rakovinou mízních uzlin, teď se do něj začala opět navážet Hannelore Uhl, bohužel již proslavená fanynka z Německa, s kterou má Mistr už léta řadu zvláštních zkušeností. Tvrdila mu, že je dle boha pro něj vyvolenou, zvonila u něj doma na Bertramce (ona samozřejmě tvrdí něco jiného) a nevynechá jediný koncert, aby ho mohla vidět. Teď se do něj obula s plnou vervou a tvrdí věci, nad kterými zůstává rozum stát!

Žena napsala asi kilometrový komentář k momentálnímu zdravotnímu stavu Karla Gotta a vyvodila si pro sebe, že žádnou rakovinu nemá, že jde jen o spiknutí jeho manželky Ivany Gottové, kterou důsledně označuje za Macháčkovou, protože se prý nikdy Gottovou ženou nestala. Dámu ovšem musíme zklamat, Karel Gott ji skutečně pojal za ženu, mnohokrát jsme s ním na téma jeho manželství s Ivanou Gottovou hovořili a několikrát nám potvrdil, že Hannelore Uhl není žádná jeho kamarádka, jak sama sebe označuje, nýbrž že ji osobně vnímá jako problém.

„Ve skutečnosti Ivana Macháčková nikdy nežila s Karlem Gottem, ale pracovala pro Karla Gotta jenom jako uklízečka a pracovala u něj na počítači,“ jede si stále tu svou bezmezná obdivovatelka Gotta.

Podle ní se informace o Mistrově rakovině rozšířila jako msta Ivany Gottové a zpěvákovy tiskové mluvčí za to, že druhou jmenovanou měl údajně vyhodit ze svého týmu (což je nesmysl). „Cílem bylo, aby už nedostal pozvánky na koncerty a musel zrušit kariéru,“ překvapuje čím dál tím víc dáma. Že sám Mistr vyslal do světa vzkaz, v němž nemoc potvrzuje, to s Uhl evidentně nezamává, asi jeho hlas bude považovat za produkt imitátora.

Na závěr trvá na tom, že Ivana musí od Karla pryč a že ona sama miluje zpěváka celým srdcem a krásně by se o něj starala. „Jsme ideální pár, máme společné zájmy a talenty. Je na místě, aby Karel Gott s Hannelore Uhl spolužil, protože je to velmi fajn dáma,“ uzavřela, paní z jejíchž myšlenek, které jistě myslí upřímně, vážně mrazí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám