Hlavní obsah
Článek

Moderátorka a herečka Tereza Kostková (47) je sice v posledních týdnech značně zaneprázdněná, protože nejen hraje v divadle, ale především společně s Markem Ebenem (66) provází taneční soutěží StarDance, přesto si však v nabitém programu udělala čas na to, aby pokřtila nové cédéčko své kolegyně a výtečné šansoniérky Renaty Drössler (60).

Album nesoucí název Motýl něhy uletí obsahuje zhudebněné básně Jiřího Žáčka, kterého si šansoniérka velmi oblíbila a jeho básně jsou jí velmi blízké. Na křtu pak samozřejmě nové písně představila i během krátkého vystoupení.

Kostková se na roli kmotry perfektně připravila. Než započal samotný křest, pořádně se nalíčila, a poté, co sundala kabátek, potěšila oči všech přítomných pánů.

V černém topu s průhledným sexy výstřihem se herečce rýsovaly její pověstné vnady, které v odvážných šatech často odhaluje také divákům StarDance. Teď dokonce předčila i druhou kmotru večera Kateřinu Kairu Hrachovcovou (49), jež je známá tím, že s oblibou nosí extravagantní a velmi odvážné kousky oblečení. Tentokrát ale přeci jen zvolila umírněnější model.

Reklama

Další články

Načítám