Hlavní obsah
Článek

Atraktivní zpěvačka Gwen Stefani (54) letos své fanoušky překvapila rozvodem s Gavinem Rossdalem, s nímž žila 13 let a vychovávala tři syny. Nyní se ukázalo, že za krachem tohoto svazku nejsou odlišné životní postoje, ale nebezpečně přitažlivá chůva.

Gwen Stefani se nejspíš nepoučila osudy jiných celebrit, jejichž manželství měla stejný průběh. Pokud si totiž chtějí slavné ženy udržet rodinu, měly by najímat pouze chůvy v důchodovém věku. Jinak totiž hrozí velké riziko, že se sblíží s jejich manžely.

A přesně to se odehrálo v soukromí Gwen, která si naivně myslela, že Mindy Mann je její kamarádkou. Chůva se však během sedmi let spolupráce podstatně více sblížila s jejím manželem. Pak už jen stačilo, aby zpěvačka našla milostnou zprávu, a Gavin putoval do samostatné ložnice, kde čekal na rozvod.

Trojnásobné matce se sice rozpadla rodina, ale po ukončení manželství příliš nestrádá. Mezeru v jejím soukromém životě už údajně vyplnil zpěvák Blake Shelton, s nímž zasedla v porotě hudební soutěže The Voice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám