Hlavní obsah
Článek

V současné době ho můžete vídat v roli hudebníka Petra v seriálu Přístav. Petr Lexa se ale cítí víc jako zpěvák než jako herec. Důkazem toho, že je úspěšnější za mikrofonem než před kamerou, může být fakt, že Petr společně se svým kolegou z kapely Slza Lukášem Budilem vydávají po úspěšném singlu Lhůta záruční album s názvem Katarze.

My jsme byli u toho, když slza uspořádala v pražském Jazz Docku mini koncert a při té příležitosti jsme oba vyzpovídali. „Spousta lidí neví, že jsem s herectvím začal ještě dřív než se zpíváním. Od svých šesti let do osmnácti jsem hrál v divadle. Hudbě jsem se začal věnovat až v šestnácti, sedmnácti letech,” uvádí vše na pravou míru Petr.

Nezávidí Petrovi kolegové z kapely, že se může předvádět i v jiném prostředí než jen na pódiu? „Kluci na tom nejsou s herectvím tak dobře, tak si myslím, že by ani nechtěli,” smál se Petr Lexa a jeho kolega Lukáš Budil mu dal za pravdu. „Závidím mu, že se umí chovat před kamerou, že umí hrát a je to na něm vidět. Já na tohle nemám buňky,” říká Lukáš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám