Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Žhavá módní show, na níž se předvedly ve spodním prádle ty nejžádanější modelky, se neobešla bez hudebních hostů. Zpěvačka Selena Gomez (31) byla v rajcovních šatech tak sexy, že se na molu plném žhavých krásek neztratila.

Zatímco sexy modelky v New Yorku předváděly novou kolekci podprsenek, Selena tu svoji pro změnu nechala doma. Osudová žena Justina Biebera (30) na akci plnou spoře oděných žen pochopitelně nemohla dorazit v nudném outfitu a zvolila model, v němž pánskou část publika rozhodně nezklamala.

Její šaty měly rovnou dva trumfy - výstřih dosahující až k pasu a rozparek končící až těsně pod jejím klínem. Selena musela využít všechny své přednosti, protože na molu se prošel i další Bieberův úlovek Kendall Jenner (28).

Selena na módní show zazpívala svůj hit Me & My Girls ve skvělé formě. Přebytečná kila, k nimž zpěvačka přišla při léčbě nemoci zvané lupus, kvůli níž musela podstoupit i chemoterapii, jsou už minulostí. Třiadvacetiletá hvězda se tak stala hlavní atrakcí přehlídky místo Rihanny, která svou účast na poslední chvíli odřekla a musela ji nahradit Ellie Goulding (37).

Reklama

Další články

Načítám