Hlavní obsah
Článek

Tak tahle mladá americká kráska Mackenzie McKee (21) je už dvojnásobnou maminou, což byste na ní na první pohled vůbec nepoznali. Dnes je z ní uznávaná kulturistka, ale cesta za úspěchem byla hodně trnitá. Půvabná sportovkyně se totiž dlouho hledala...

V pouhých šestnácti letech sličná blondýnka porodila syna Gannona. A protože vždy toužila po slávě, přihlásila se do reality show Teen Mom. Jak už název napovídá, tato show mapuje život náctiletých maminek.

Mackenzie McKee trpí diabetem prvního typu, a tak jí lékaři druhé dítě nedoporučovali. Přesto se v devatenácti letech stala podruhé maminkou, když přivedla na svět zdravou holčičku. Účast v reality show jí však kýženou slávu a peníze nepřinesla, a tak se rozhodla vrhnout na dráhu herečky filmů pro dospělé.

Natáčela lechtivá domácí videa a doufala, že si pořádný balík vydělá aspoň tímto způsobem. S kariérou v erotickém průmyslu však skončila, když jí lékaři oznámili, že další děti už mít nikdy nebude.

Mackenzie se rozhodla s pochybnou kariérou skončit a udělala dobře. Začala makat na své postavě a brzy se z ní stala uznávaná kulturistka, což je určitě prestižnější povolání než natáčení snímků pro dospělé publikum.

Krásce se konečně začalo dařit, o čemž svědčí i druhé místo v kategorii fitness, které vybojovala na oklahomském šampionátu. A coby uznávaná kulturistka se konečně proslavila, což si vždycky přála.

Reklama

Další články

Načítám