Hlavní obsah
Článek

K profesi herečky, zpěvačky a prezidentky dobročinné nadace si Chantal Poullain (59) může do životopisu přidat profesi modelky. Oblíbená herečka s francouzskými kořeny se totiž stala v úterý hvězdou přehlídky módní značky E.daniely.

Půvabná Francouzka svou roli modelky nijak nepřeceňuje. „Byla jsem tam spíš sama za sebe. Nikoli za modelku, ale za Chantal,” svěřila se nám v zákulisí bývalá žena Bolka Polívky a matka stále populárnějšího mladého herce Vladimíra Polívky a dále uvedla: „Cítila jsem na každém kroku přátelství. Ty holky jsou senzační. Atmosféra, jaká má být.”

Nebylo to poprvé, co se Chantal procházela po přehlídkovém mole. Do svých dvaadvaceti let se živila ve Francii jako profesionální modelka. Prezentaci aktuální kolekce pro podzim a zimu 2015/2016 pojala ale velmi civilně. V každém z několika bloků zazpívala jiný francouzský šanson a namísto modelkovských póz se na improvizovaném mole v Michnově paláci procházela jako na jevišti.

Nebyla to prý ale vůbec náhoda, že se herečka stala hvězdou přehlídky. Léta je prý věrnou zákaznicí návrhářského dua Evy Janouškové a Daniely Flejšarové. „Přesně si pamatuji, že první věc, co jsem si od nich pořídila, byl kabát. Procházela jsem se v něm na té nejluxusnější ulici v jednom městě ve Švýcarsku a přišla za mnou taková bohatě oblečená dáma v norkovém kožichu. Prý to nikdy nedělá, ale že se mě musí zeptat na to, odkud mám ten kabát. Tak jsem jí řekla, že jsem si ho přivezla z Československa. Ta se divila,” směje se Chantal Poullain.

Reklama

Další články

Načítám