Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

A je to tady! Zpěvačka Ilona Csáková (53) vstoupila do svazku manželského se svým přítelem a otcem svého téměř dvouletého syna Daniela Radkem Vonešem. „Krátce po vstupu do kostela se mě zmocnila mírná nervozita a podlomily se mi kolena. Nakonec jsem měla trému větší, než při svých divadelních premiérách. Jsem šťastná,“ prohlásila upřímně spokojená novomanželka.

Jak serveru Super.cz zpěvačka dnes před polednem exkluzivně potvrdila, poslední noc před jedním z nejzásadnějších životních momentů měla překvapivě docela klidnou. „Poslední týdny byly díky přípravám svatby poněkud hektické. Vše jsme ale nakonec v pohodě zvládli. Zatím se žádná nervozita nedostavila. Můžu říct, že jsem se na dnešek vyspala do růžova,“ konstatovala zpěvačka.

Zamilovanému páru evidentně v jejich svatební den přeje i počasí. Od časného rána nad Brnem svítí slunce. "Víte kolik nás tohle počasí stálo? Raději se ani neptejte,"žertovala dobře naladěná Ilona. Celý obřad, který měl začít přesně ve dvě hodiny, se o půl hodinu zpozdil.

Před polednem do vranovského penzionu, kde se přípravy odehrávaly, dorazil také návrhář Josef Klír se svatebními šaty, které Iloně navrhl a ušil. Sám byl jedním z prvních, kdo zpěvačku v šatech na vlastní oči viděl a na místě doladil všechny potřebné detaily. O chvíli později přišla nevěstu pozdravit také její nejlepší kamarádka a svědkyně v jedné osobě Ivana Gottová, která nevěstě přinesla talisman pro štěstí.

Kolem jedné hodiny se do Vranova u Brna začali sjíždět první ze stovky pozvaných svatebních hostů. Po půl třetí se zpožděním začal v místním kostele samotný svatební obřad. Ivana Gottová dorazila v doprovodu Karla Gotta a své maminky Blanky. Jejich dcery Nelly Sofie a Charlotte Ella šly společně s neteřemi nevěsty za družičky.

Svědkem ženicha je zpěvák skupiny Kamelot Roman Horký. Mezi dalšími svatebními hosty jsou z řad známých osobností například zpěvačka Monika Absolonová se svým přítelem Vratislavem Jandou či zpěvák Jaroslav Samson Lenk.

Hned po obřadu se svatební hosté přesunou do luxusní restaurace Nebeský mlýn v Brně - Králově poli, kde přesně ve čtyři hodiny začne bujará svatební veselice.

Reklama

Další články

Načítám