Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jistě si vzpomínáte na to, jak se během únorového vyhlášení Českých lvů na jevišti objevila osoba ohlášená jako Jim Carrey (62). Celá republika byla v šoku, protože chlápek se podobal hollywoodské star asi tak stejně jako Zdeněk Srstka Madonně. A jak to všechno vlastně bylo?

Filmová akademie poté, co si ověřila, že na jevišti byl skutečně úplně cizí chlap, uvedla, že se na ní kdosi dopustil velmi rafinovaného podvodu a že to dotyčného muselo stát balík peněz, aby takovou past narafičil.

Teď už se konečně pořádně ví, kdo za tím vězel. Vše bylo součástí natáčení One Man Show Kazmy ze Stream.cz, který nyní uveřejnil detaily z veškerých příprav.

V ukázce, kterou vám Super.cz přináší, se vysvětluje, proč moderátorka Lucie Výborná musela desítky sekund na falešného Jima Carreyho čekat, protože mu bodyguard zapomněl vzít tubu se zlatými konfetami a musel se pro ni vracet do lóže.

Velké haló, které Kazma svým činem vyvolal, mělo ohlas po celém světě. Samotný Jim Carrey se o něm taky zmínil a působil pobaveně. Ostatně podobné nachytávky jsou po celé zeměkouli poměrně běžné.

Reklama

Další články

Načítám