Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle jsou rozhodně nejvíc sexy krásky, které se objeví v jednom z kalendářů pro příští rok. Zpěvačka, hvězda muzikálu Fantom opery Michaela Gemrotová (38), a úspěšná česká modelka Kateřina Votavová jej společně nafotily na Kanárských ostrovech s fotografem Janem Tůmou. A je pořádně sexy!

Na některých fotografiích to skoro vypadá, že si jsou velmi blízké. A to se poznaly teprve při focení. Na jedné z fotografií pomáhá Míša zakrýt Kateřině vnady svojí dlaní, na další se k sobě tisknou a hledí si hluboce do očí.

"V jednu chvíli jsme si dělaly legraci, jestli nás neangažovali na kalendář pro čtyřprocentní menšinu, ale dopadlo to super. Právě tyhle fotky patří paradoxně k mým nejoblíbenějším. Co se týče náročnosti, asi nejtěžší bylo focení se stádem ovcí. Donuťte ovce se nehýbat a pózovat," řekla se smíchem Gemrotová, pro kterou bylo focení velkou premiérou a vstupem do světa modelingu.

Míša byla poprvé v životě angažovaná jako modelka, doposud byl zájem především o její hlas. "Nadále jsem samozřejmě zpěvačkou, ale bylo hrozně fajn si vyzkoušet něco jiného. Z fotek jsem nadšená," říká Míša.

Kateřina je naopak ostřílenou modelkou, tváří, kterou si firmy pro své kalendáře oblíbily. "Poslední čtyři roky fotím každý rok, letos to jsou dokonce dva," říká. "Sama jsem překvapená, těší mě to. Tento je speciální v tom, že není firemní, nebudeme s Míšou viset jen vyvoleným v kanceláři, není to limitovaná edice. Je volně prodejný. Kdokoli si ho může koupit v knihkupectví Luxor," dodala Votavová, kterou loni časopis Esquire zařadil mezi 20 nejkrásnějších žen světa.

Reklama

Další články

Načítám